Реклама на Stunt Battle 2015

Рекламата която ще присъства на трасето (рекламни пана, знамена, флаери, чадъри и всякакви други рекламни материали) ще трябва да ни предоставите вие. Разбира се за да подредим чисто естетически целият рекламен материал на вас и останалите спонсори и партньори по трасето – поставяме изисквания за материала и размера на съответните рекламни пана. Придържането към един формат или максималното изпълняване на това изискване гарантират, че няма да бъдат подгъвани (ако са по големи) или снаждани с други рекламни пана (ако са по-малки). В размер според изискванията и правилно позициониране рекламата ще бъде с по добра видимост и добър естетически вид.

Генералното рекламно пано, на което ще присъстват всички лога на ГЕНЕРАЛНИЯ СПОНСОР, СПОНСОРИТЕ, ПАРТНЬОРИТЕ и ОРГАНИЗАТОРА ще бъда грижа на Организатора, но за да поставим актуално лого ще трябва да ни го изпратите по какъвто сметнете за добре начин (e-mail, на диск, флаш памет и т.н)

Имайте в предвид, че колкото по високо качество е то, толкова по добра ще е резолюцията когато се положи на платно с големина минимум 1.20 на 4 метра.

За да поставим ваша реклама в сайта е необходимо да ни изпратите лого, което искате посетителите на сайта да виждат и линк който сочи към вашият официален сайт, онлайн магазин, страница или друго което бихте желали.

Спонсори